www.praktijksigridkarssens.nl

Leef je essentie!

Lichaamswerk

Belangrijk nieuws!

Vanaf 1 oktober 2021 ga ik een sabbatical in voor een half jaar. Na zowel in mijn praktijk als privé, voluit geleefd en gewerkt te hebben, is het nu tijd voor fysieke rust en reflectie. Tijd om los te laten en de leegte toe te laten. En zo de voedingsbodem te creëren voor een passievolle, afgestemde en zuivere doorstart van mijn praktijk. Ik zie je volgend jaar heel graag terug!!

De tijd is aangebroken dat ik mijzelf in al mijn kwaliteiten aan de buitenwereld toon: Mijn Verborgen Tempelkennis, mijn gaven en kwaliteiten als Priesteres / Dakini. Ik heb intensieve cursussen op het gebied van Tantra, Sacred Temple Art en Sexual Shamanism  gevolgd. Mijn ziel-essentie is in elke cel van mijn lichaam geïncarneerd en in mijn innerlijke heelheid opgenomen. Een intens en prachtig fysiek proces van verstilling. Mijn ingedaalde ziel wenst dit lichaam ten volle te ervaren.

Vanuit deze bronenergie bied ik de volgende werkvormen aan:

Yoni healing

Als vrouw ben je vaak niet volledig met je bewustzijn aanwezig in je bekkengebied, je yoni. Hierdoor is het lastig om je grenzen aan te geven en je veilig te voelen in je lichaam.

De Yoni Release heeft als doel je bekkengebied vrij te maken van blokkades en je bewustzijn weer plaats te laten nemen in jouw tempel. Hierdoor kom je meer in contact met je verlangens, je seksualiteit, je innerlijke wijsheid en levensenergie. Je voelt je krachtig en energiek. Je wordt helderder in je communicatie, je bent meer in staat om open en eerlijk je leven te leiden. Blokkades ontstaan o.a. door trauma's, emoties, seks, belemmerende patronen en gedachtes. Ze zijn fysiek voelbaar in je lichaam. Zowel uit- als inwendig vinden releases plaats op diverse lagen en laten de blokkades als het ware smelten, waardoor je doorstroming (fysiek en energetisch) verbetert en je je plek weer inneemt in je lichaam en in je leven.

Ervaringen van cliënten

Ik ben totaal overbluft door het effect van de yoni healing massage.

Bij aanvang was ik niet echt ontspannen, maar door een ontvangst in een ontzettend zacht, veilig, liefdevol en warm vrouwenveld, was het ijs al snel gebroken.

Na een stap voor stap uitleg van werkwijze en doel, is uitgebreid navraag gedaan naar ‘waar voel je je veilig bij en waar niet? Fijn om deze grenzen vooraf te bespreken. Doel van de eerste massage was het helemaal in kaart brengen van spanningen in het yoni gebied (uit- en inwendig). Waar stroomt het fijn? Waar voelt het scherp? Waar is het gevoelloos?

Na een rustige mooie massageopbouw, waarbij mijn hele vrouwenlichaam werd betrokken verschoof de aandacht rustig naar de yoni. Ieder stapje werd vooraf aangekondigd en de veiligheid werd gedurende de massage tussendoor steeds gecheckt en gerespecteerd. Daarnaast voelt Sigrid grenzen van veilig-, en onveiligheid feilloos aan! Omdat ik wist wat er ging komen, kon ik goed in de ontspanning komen. Sigrid loodste me feilloos door pijnpunten heen door o.a. het meenemen van de adem, waardoor er al snel verzachting ontstond.

Tijdens deze massage ben ik uitgenodigd met mijn bewustzijn zeer aanwezig te zijn op alle plaatsen die aangeraakt werden. Om er te zijn, sensaties te voelen, waar te nemen en te zijn met dat wat er was. Normaliter stap ik snel uit mijn lichaam als het spannend wordt en ik niet meer wil voelen. Het was zeer verrassend dat ik door de sfeer, energie, begeleiding en massage van (juist) het yonigebied, (waar vaak veel trauma’s zijn opgeslagen) ontzettend aanwezig kon blijven in mijn lichaam en goed mee kon voelen. Na afloop leek het alsof ik er een nieuw deel van mijn lichaam bij had gekregen! Alsof het al die tijd gevoelloos is geweest. Hoort dit echt allemaal bij mij? Wàt een ruimte gaf dat!

Naast de aandacht voor het fysieke lichaam, gebeurde er energetisch enorm veel! Ook deze velden werden helemaal meegenomen tijdens de massage. Aangezien Sigrid helemaal thuis is in deze energetische velden, weet zij als geen ander hoe hier op in te spelen. Ze voelt perfect aan waar er aandacht nodig is voor integratie en uitlijning van deze velden, gekoppeld aan de fysieke lagen.

De massage werkt zeer diep door op echt alle lagen! Zowel in mijn fysieke lichaam zijn grote veranderingen rondom de yoni, energetisch zijn er na een aantal dagen nog lagen aan het indalen, ik heb een aantal inzichten gekregen en ook in het dagelijks functioneren zie ik veranderingen in mijn waarnemen en handelen.

Als je geïnteresseerd bent in (bewust) lichaamswerk, dan raad ik je zeker aan deze massage eens te gaan ervaren bij Sigrid!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mijn Yoni release ervaring

Aanleiding voor mij om een Yoni release te ondergaan is; omdat het mijn volgende stap is in mijn reis om steeds meer in mijn lichaam te komen. En een onderdeel voor mij daarbij is om me weer helemaal vrouw te mogen voelen.

Ik wist van te voren niet zo goed wat ik me bij een Yoni release kon voorstellen. Nadat ik thuis kwam heb ik het als volgt uitgelegd: Soms ga je naar iemand toe die je behandeld, omdat je schouder een beetje stijf aanvoelt. Vandaag heb ik ervaren dat ook nu een specialist je helpt, om te voelen waar het eventueel niet helemaal lekker stroomt. Het niet lekker stromen kan zijn: niets voelen of zelfs een beetje pijn/ongemak voelen. En door die plekken aan te raken gaat de energie daar ook weer stromen. Door zo’n release voel je hoe bijzonder en fijn de vrouwenenergie is.

Sigrid is een persoon waarbij ik me evenwaardig voel en waar veel ruimte is om vanuit zachtheid de mooie energie te ervaren.

Als je binnenkomt wordt je ontvangen met een kopje thee of koffie. De ruimte is aangenaam warm en er staat een rustig achtergrondmuziekje op.

Stap voor stap verteld Sigrid wat ze gaat doen. Er is veel ruimte om aan te geven wat je voelt. Je ervaart dat Sigrid goed in contact met je is. Haar professionaliteit zie je ook terug in de keuze van materiaal gebruik.

Na afloop voelde ik me opener en lichter. Door de Yoni release ervaring ben ik klaar voor mijn volgende stap in mijn reis.

Sigrid, bedankt. Je schept voor mij een veilige bedding. En door je kennis en kunde kan ik makkelijker mijn eigen stappen zetten.

Temple Art sessie / Initiatie

Heb je interesse en wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen via: klik hier

Meer informatie volgt