www.praktijksigridkarssens.nl

Leef je essentie!

Coaching

Belangrijk nieuws!

Vanaf 1 oktober 2021 ga ik een sabbatical in voor een half jaar. Na zowel in mijn praktijk als privé, voluit geleefd en gewerkt te hebben, is het nu tijd voor rust en reflectie. Tijd om los te laten en de leegte toe te laten. En zo de voedingsbodem te creëren voor een passievolle en afgestemde en zuivere doorstart van mijn praktijk. Ik zie je volgend jaar heel graag terug!!

Ook tijdens Coronaperiodes kun je een individuele sessie volgen. Je hoeft niet gevaccineerd of getest te zijn. Je bent van harte welkom als je gezond bent. Als je voelt dat je niet lekker wordt, ook op de sessie-dag, meld je dan af. Dit heeft geen financiële consequenties. Voor andere redenen (die niet met je gezondheid te maken hebben) hanteer ik de voorwaarden. Klik hier

INDIVIDUELE SESSIE

In een sessie werk ik met jou altijd in een hoger bewustzijnsveld dan dat van het dagbewustzijn. Deze bewustzijnsvelden brengen je in contact met informatie uit je kindertijd, vorige levens en met de heelheid van je Hoger Zelf. Je dagbewustzijn blijft tijdens een sessie gewoon aanwezig. Je bent dus niet "weg", zoals tijdens hypnose, maar bewust aanwezig. 

SESSIE EN WERKVORMEN

De behandeling begint met een inleidend kort gesprek.

Hierna wordt een van de volgende werkwijze gekozen, of een combinatie.

*Sessie volgens de Healing Arts methode: http://www.healingarts.nl

*Sessie met als thema gidsen, buitenaardsen, je andere zelven

De volgende sessies worden van te voren afgesproken:

*Sacred Temple Art (initiaties, schaduwwerk, lichaamswerk, tantra, body De-armouring)

*Een Yoni-release 

Healing Arts sessie

Ik werk volledig intuïtief tijdens de sessies, vanuit veiligheid en in contact met jouw en mijn liefdesveld. Ik maak gebruik van ruimere bewustzijnsvelden om op het diepste level van heling te komen.

Door deze sessies maak je kennis met de thema's die spelen op je weg naar volwaardig menszijn en heelwording. Het doorvoelen van de blokkade in jouw lichaam is essentieel om tot werkelijke heling te komen.

Alle stappen die door jou gezet zijn worden naderhand door mij theoretisch onderbouwd, zodat je inzicht hebt waar je mee bezig bent.

Belangrijk is het besef, dat jij degene bent, die zichzelf op een hoger plan brengt en verder niets of niemand. Ik ondersteun het proces, maar jij doet het uiteindelijke werk.

Er wordt gebruik gemaakt van healing Arts remedies en sprays 

( http://www.healingarts.nl,)

Yana kinder remedies, meridiaanremedies, eigen remedies ter ondersteuning van het lichaam in het helingsproces.

Gemiddeld duurt een behandeling anderhalf tot twee uur. Bij het behandelen van kinderen ga ik volledig uit van wat het kind aanbiedt en heeft de behandeling vaak een afwijkend patroon.

Relatie therapie

Soms loopt het even niet lekker tussen jullie. Of al jaren niet. Er komt een moment dat niets doen, het maar aankijken, geen optie meer is, wil je trouw blijven aan jezelf en de ander.

In mijn relatietherapie worden oude, vastzittende patronen tussen jullie duidelijk. Waar je elkaar vasthoudt vanuit gehechtheid, angst, onveiligheid of leegte in jezelf. Wantrouwen en bindingsangst vanuit het onderbewuste worden zichtbaar.

Ieder werkt zijn eigen issues uit op diepere lagen en legt de oorzaak van de verwijdering niet (meer) bij de ander.

Door de heling in jezelf, kun je elkaar vrijlaten en kan de onvoorwaardelijke liefdesband (op zielsniveau) onbelemmerd gaan stromen en jullie relatie voeden. 

Kindercoaching

Ik begeleid kinderen van alle leeftijden met de problemen die spelen. Vaak zijn dat vage klachten zoals angsten, buikpijn, problemen op school of thuis, Maar er kunnen ook grotere obstakels zijn, zoals Anorexia, Borderline, automutilatie of depressie.

Ouders en kinderen zijn sterk met elkaar verweven en de ouders zullen bij problemen vaak ook aan zichzelf moeten werken, om hun kind goed te kunnen begeleiden. Sessies vinden dan ook bij voorkeur plaats met ouder en kind of als het nodig is ook alleen met de ouder(s).

Mijn grootste voldoening is om het kind, puber of adolecent weer lekker in haar/zijn vel te zien zitten. Het kind weer in haar/zijn kracht staat, de wereld weer aan kan en de liefde waar hij/zij vol van is, weer kan gaan uitdragen.

Met kinderen ligt de behandelwijze niet vast en werk ik naar wat het kind aanbiedt.

Deze foto is van Rein de Wolff, een jongen van 8 jaar met Downsyndroom. Een kind dat zich volledig bewust is van zijn eigen kracht, vol zelfvertrouwen is en zijn liefde onverminderd uitdraagt.

Buitenaards bewustzijn

Onderstaande specialisaties hebben heel vaak betrekking op contacten met buitenaardsen, maar kunnen ook aan andere relaties gerelateerd zijn.

Dat dit een specialisatie is geworden, komt door mijn eigen veelvuldige ervaringen met buitenaardsen en hun manieren van werken.

 Ik werk middels universele liefde en heelheid samen met hen vanuit gelijkheid en broederschap.

Specialisatie gebieden zijn:

  • ONZE STERRENAFKOMST
  • HYBRIDE KINDEREN
  • MULTIDIMENSIO​NAAL MENS ZIJN
  • AARDSE EN 6 - DIMENSIONALE CONTRACTEN
  • KOORDEN
  • IMPLANTATEN*
  • ENTITEITEN
  • ABDUCTIE * =(energetische) ontvoeringen door buitenaardsen

* Implantaten. Gedurende een sessie wordt duidelijk, waarom je toestemming gegeven hebt voor implantaten. Implantaten sluiten aan op een gemis in jou en een entiteit helpt jou dit gemis op te vullen met een implantaat. Dit gaat met toestemming van jou, op vaak onbewust niveau. Tijdens de sessie werken we vanuit die onbewuste laag. Halen het contract naar de oppervlakte en je kunt zelf beslissen of je het implantaat nog nodig hebt en het daarop zelf verwijderen. Deze werkwijze zorgt voor een bewustzijn, waardoor het implantaat niet meer opnieuw geplaatst wordt. Het contract is verbroken.

Mij wordt regelmatig gevraagd om implantaten te verwijderen door mensen, die er stellig van overtuigd zijn dat zij geen enkele inspraak in het gebeuren hebben en de voorkeur geven een ander het werk te laten doen. Hieronder geef ik middels een eenvoudig voorbeeld aan, waarom deze werkwijze door mij niet toegepast wordt, al zou ik er rijk van kunnen worden.

In dit leven hebben veel mensen een contract met de bank. Neem bijvoorbeeld je Hypotheek. Wil je van je hypotheek af, dan kan de buurman het papier verfrommelen en in de prullenbak gooien. Dit lijkt een oplossing, maar is van korte duur. De bank gaat niet akkoord (en buitenaardsen ook niet als het gaat om contracten over implantaten). Je zult zelf contact mogen opnemen met de bank en in gesprek gaan met de tegenpartij. De rol van 'buurman' is voor mij een rol die geen voldoening geeft en niet gebaseerd is op zuiverheid, keuzevrijheid en werkelijke bewustzijnsgroei.

Er zijn vele therapeuten die voor jou implantaten willen verwijderen. Wil je dit, kijk dan verder op internet.

* Abductie: Vaak begint abductie al op zeer jonge leeftijd en de buitenaardsen blijven met regelmaat terugkomen.

Tijdens een sessie gaan we terug naar de afspraak die op zielsniveau gemaakt is.

Door vanuit veiligheid en grote liefdesvelden bewustzijn hier op te krijgen, is het mogelijk deze terugkerende handelingen een halt toe te roepen als je daarvoor kiest. Abductie heeft vaak diepgaande problemen in het dagelijks leven tot gevolg.

0