www.praktijksigridkarssens.nl

Leef je essentie!

Welkom en dank je voor je interesse in de workshops!

Je kunt bij mij terecht voor individuele sessies, en voor een vernieuwd en bruisend cursusaanbod! Houd de agenda in de gaten, er volgen er meer! De workshops worden (indien nodig,) in overleg aangepast aan maatschappij diendende Corona maatregelen.

Vanaf 1 oktober 2021 ga ik een sabbatical in voor een half jaar. Na zowel in mijn praktijk als privé, voluit geleefd en gewerkt te hebben, is het nu tijd voor fysieke rust en reflectie. Tijd om los te laten en de leegte toe te laten. En zo de voedingsbodem te creëren voor een passievolle en afgestemde en zuivere doorstart van mijn praktijk. Ik zie je na mijn sabbatical heel graag terug!!

Return of the Lemurian Temple I & II 

  • Building Temple: dag 1 & 2 (15 en 16 mei)
  • Opening of Temple: dag 3 & 4 (4 en 5 juni)
  • Deel 3 Verdieping: (24 en 25 september)
  • Facilitators: Sigrid Karssens en Mirjam Ravensberg https://www.youreden.nl/over-mij

Word je geraakt door het mysterie van het oude Lemurië? Heb je herinneringen aan een beschaving, waar de liefde vrij was van kneuzingen en beperkingen? Waar de vrouwelijke heelheid (Great Mother/ Inanna/ Ishtar) geëerd werd in vele tempels en vrouwen haar vertegenwoordigden in lichaam en geest, in hun dagelijkse leven?

De workshop Return of The Lemurian Temple nodigt je uit om je innerlijke priesteres, je goddelijkheid en je oorspronkelijke bronliefde te leven in het NU; in jouw lichaam en jouw dagelijkse leven.

Tijdens deze 4 daagse workshop (9/10 april & 30/1 mei) gaan we samen met onze sisters de Lemurische herinnering in, voelend in de bronliefde en de onlosmakelijk gekoppelde pijn van de Lemurische wond. Oprecht verlangen naar de liefde en de diep weggestopte emoties; alles wat leeft in jouw hart en yoni bestaansrecht geven.

Hoe? Door oefeningen, rituelen (Puja), eringen én vieringen, maak je de weg vrij om je oorspronkelijke ziel in te laten dalen in het meest receptieve en vrouwelijke stukje van je lichaam, jouw yoni. Zij is de fysieke portal waarmee je de Lemurische bronliefde ontvangt in jezelf en voor jezelf. Deze bronliefde is voedend, krachtig, universeel en licht. Tijdens het eerste weekend staat Building Your Temple centraal en in het tweede deel: “Opening Your Temple” zakken we een laagje dieper en nodigen we je uit in overgave jouw tempel te openen. In deze workshop is er fysieke aanraking en naaktheid. Er wordt gewerkt vanuit veiligheid en respect, vreugde en plezier!

Building Your Temple – dag 1 en 2

*Initiatie Lemurische Tempelpriesteres

* Yonitalk/orakel

*demo’s

*Animal Play

* Self Pleasure Exploratie

* Yoni-breating

*Vulva Exploration

*yoni Puja

*sharings

*tempelavond

Opening Your Temple – dag 3 en 4

*Yoni breathing - Orgasmic Breath

*Yoni release/ de-armouring/ pleasure

*Orgasmic Meditation (OM)

*Yoni Honouring (Puja)

*Yoni Initiatie (indaling Godin)

*Sharings

*Demo’s

*Tempelavond

Opnieuw wordt dit een mindblowing workshop, waarin innerlijke energiestromen en bewustzijnslagen als rivieren omgelegd worden, en het leven blijvend kunnen veranderen. Geschikt voor iedereen die van grote stappen en eigen verantwoordelijkheid houdt en er aan toe is om zijn zielenessentie tot in elke vezel te laten incarneren en de wijsheid van de yoni te leven.

*Tijdens Temple Art practices wordt tantrisch gewerkt met het helende en bewustzijnsverhogende vermogen van de seksuele energie (geen seks), waarbij naast het fysieke lichaam ook de energetische lichamen aangeraakt en meegenomen worden. Er wordt gewerkt vanuit oneindig bewustzijn, intuïtie en oude tempelkennis. Ervaringen uit vorige/parallelle levens worden geopend en meegenomen in het lichaamsbewustzijn.

Tijd: vrijdag 10.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur) tot zaterdag 17.00 uur

Locatie: Havendijk 29, 5165 VH Waspik (Noord Brabant)

Bijdrage: € 279,00 voor 2 dagen

               € 520,00 voor 4 dagen.

Aanmelden: hier klikken (Vanwege de grote belangstelling, hebben deelnemers die zich opgeven voor vier dagen voorrang, zodat er een veilige en intieme sister-groep ontstaat, met zo min mogelijk wisseling.)

Koffie thee, lekkers en maaltijden zijn inbegrepen. Ook staat er een grote hottub en heerlijke lommerrijke tuin tot je beschikking, waar kleding geen voorwaarde is.

Er is gelegenheid om je slaapzak mee te nemen en in de tempel of elders in huis de nacht door te brengen op de aanwezige massage-matrasjes. Wil je zacht liggen, neem dan een extra matrasje mee.

The Inner Temple (16.00 tot 22.00) + Tempelavond (22.00-24.00)

aanmelden onder vernoeming van de avond: klik hier

Je kunt per avond aanmelden.

Stap de poort binnen van de Inner Temple en ervaar een avond, waar geest en lichaam in liefde samenkomen. Waar oeroude verborgen kennis en vrouwelijke wijsheid worden gedeeld. Ervaar een plek waar geëerd wordt en je zelf eer brengt. Hoor je je ziel, die fluisterend jou de weg wijst naar je innerlijke heiligdom? Voel je de roep om op DNA-niveau je oorspronkelijke blauwdruk te openen, zodat je de ‘in gebruik zijnde kopie’ van jezelf herschrijft, en je ware ZELF zich stap voor stap ontluikt?

Tijdens deze avond word je meegenomen op een reis van heling; door middel van kennisoverdracht, rituelen en aanraking. Afdalend in je diepste zelf, ontmoet je de ander op zielsniveau. Voorbij pleasen en gepleasd worden, voorbij schaamte en schuld, voorbij de dualiteit, dalen we af naar onze heelheid. Onze innerlijke bron van liefde en levensenergie. Vanuit deze bron kun je jezelf eren en heling brengen, en daarmee de ander eren en helen. Leven vanuit de codes van de Nieuwe Aarde.

Het toestaan van de Nieuwe Aarde frequentie vraagt om: Op te staan, je oerlevenskrachtstroom te belichamen, jezelf lief te hebben, in heelheid te rusten in de armen van de ander. Welkom Nieuwe Aarde Mens!

Extra informatie:

Bekendheid met fysieke aanraking en naaktheid is een grote pre, evenals je thuis voelen in een spirituele setting. Je beschikt over een goede lichamelijke conditie. Tijdens de workshop kan gebruik gemaakt worden van helende seksuele energieën. Er wordt gewerkt vanuit veiligheid en respect. De algemeen geldende regel is: "No sharing Liquids" tijdens de Inner temple avonden.

*In een "Temple Art sessie" wordt tantrisch gewerkt met de helende en bewustzijnsverhogende seksuele energie (geen seks), waarbij naast het fysieke lichaam ook de energetische lichamen aangeraakt en meegenomen worden. Er wordt gewerkt vanuit oneindig bewustzijn, intuïtie en oude tempelkennis. Ervaringen uit vorige/parallelle levens worden geopend en meegenomen in het lichaamsbewustzijn. Tijdens de avonden kunnen bekkenbodem, lingam en yoni meegenomen worden in de massage, als het jouw proces dient.

Programma:

16.00 uur (voor de file) – 21.30 Temple Art. Tijdens deze Temple Art avonden zijn er werkvormen als: uitleg, meditatie, demonstratie, rituelen en massage. Tussendoor wordt een eenvoudige maaltijd (soep) genuttigd en evt. het meegebrachte lekkers.

Tussen 21.30 en 22.00 is de avond afgelopen. Voor de geïnteresseerden is er aansluitend een tempelavond, waarbij je (een) andere aanwezige(n) uit kunt nodigen voor de tempel. Uitleg over de tempelavond volgt. Er worden onderling duidelijke afspraken gemaakt, waarna een ontmoeting plaats vindt in de tempel. Maak je geen gebruik van de tempel, dan is dit het moment om afscheid te nemen. Er is op deze avond geen toezicht buiten de tempel na 22.00.

(22.00 – 24.00) In de tempel vindt de ering plaats volgens richtlijnen die tijdens de avond worden uitgelegd.

Tijd: 16.00 tot 22.00/24.00 uur.

Organisator: Sigrid Karssens

Locatie: Havendijk 29, 5165 VH Waspik

Bijdrage: € 85,00

Er is koffie, thee, lekkers en soep. Breng zelf iets vegetarisch in voor de groep als aanvulling.

Bij aanmelding ontvang je een bevestiging. De definitieve samenstelling van de groep wordt twee weken van te voren bepaald. Je ontvangt dan ook extra informatie over de Inner Temple avond.

Source Energy

Vrijdag 25 juni

Een inzicht gevende en transformerende avond, waarin je naar binnen keert, tot in jouw bron. En vanuit die heelheid deel je en ontvang je de bronenergie! De energie mag stromen via je handen maar ook via je ogen, je klanken, je stem. Jouw lichaam wordt bron. Een avond spelen met de sleutels van de Verborgen Kennis van Alcyone.

Aanmelden onder vermelding van de workshop: klik hier

Secret Snake Energy

Vrijdag 2 juli

Avond Temple Art! Een zuiverende en helende massage vanuit secret snake energie! De kosmische slang en de aardse slang komen samen. Je stapt in deze snake-energie; ontvangt of geeft. Je mag je priester en priesteressen bewustzijn/intuïtie ophalen en tot in het fysieke beleven! Geen beginners-tempelavond.

Aanmelden onder vermelding van de workshop: klik hier

VRIJHEID

datum volgt

Vrijheid is je geboorterecht. Jouw behoefte aan liefde en lichamelijk contact zijn de afgelopen tijd beperkt en afgedaan als gevaarlijk, onverantwoord en onhygiënisch.

Deze tempelavond staat in het teken van liefde en teder, fysiek contact in alle vrijheid. Je mag er weer aan wennen in alle rust. Aan de randen van de tempel kun je in je eigen tempo wennen en voelen of jijzelf nog een onvrijheid hebt in contact en stromende liefde. Als je klaar voor bent voor verbinding, verplaats je je en kun je met een ander in voorzichtige aanraking gaan. Hoe groter je behoefte is aan verbinding, hoe meer je je naar het midden van de tempel begeeft. Daar ontmoet je gelijkgestemden. Je mag jezelf vrijlaten in de liefde en tedere aanraking ontvangen en geven. Het verlangen vervullen, dat zo lang geen bestaansrecht had.

Sensual Body

Een liefdevolle, rustgevende en verstillende avond, waarin je mag ervaren dat tederheid, sensualiteit en zacht stromende liefde, iedere cel van je lichaam aanraakt en transformeert. We creëren samen een sfeer van eren en geëerd worden, door zeer subtiele aanraking van het lichaam. De andere kant van de verharding en stress, waar we in het dagelijkse leven soms mee om gaan. Een mooie avond om in te stappen!

Aanmelden onder vermelding van de workshop: klik hier

Stromende liefde

datum volgt

Een caroussel van liefde. Mag en kan jouw liefde vrij stromen, Mag en kun je daar naar handelen? Of houd je jezelf nog tegen door opgelegde normen en waarden uit vroegere tijden. Zijn jouw grenzen nog functioneel? Is het werkelijk jouw eigen grens, of die van je vader, moeder, partner of maatschappij? Voel je je veilig genoeg in jezelf om jouw liefde te laten stromen?

Aanmelden onder vermelding van de workshop: klik hier 

0